Anchetă demarată de IPJ Botoșani după ce două eleve s-au bătut la școala din Albești

0
12

Polițiștii din cadrul IPJ Botoșani au demarat o anchetă, în urma incidentului de ieri, din comuna Albești, județul Botoșani. În urma imaginilor video apărute în spațiul public, polițiștii s-au sesizat din oficiu.

Potrivit reprezentanților IPJ Botoșani, din cercetările efectuate până la acest moment, cele două persoane implicate în altercație au fost identificate. Acestea au 14 ani și sunt din comuna Albești. Incidentul a avut loc ieri, în curtea unității de învățământ, pe fondul unui conflict spontan motivat de faptul că la o dată anterioară persoana vătămată i-a adresat agresoarei cuvinte jignitoare pe o rețea de socializare.

“Victima a declarat organelor de poliție că nu dorește să formuleze plângere penală, însă polițiștii s-au sesizat din oficiu și au întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violente. De asemenea, situația de fapt va fi adusă la cunoștința unității școlare respective, Inspectoratului Școlar Județean, precum și DGASPC. La finalizarea cercetărilor, în cauză se vor dispune măsuri în conformitate cu prevederile Codului de Procedură Penală”, a precizat Maria Carp, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.