Elevii din două licee botoșănene au fost vizitați ieri de către polițiști. Astfel, poliţiştii Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ), în parteneriat cu reprezentanţi ai Centrului de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Botoşani au desfăşurat o serie de activităţi alături de elevii Liceului Tehnologic ,,Alexandru Vlahuţă’’ Dorohoi şi Liceului Teoretic ,,Anastasie Başotă’’ Pomîrla. Tinerii au primit recomandări cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl adopte în diferite situaţii de risc, implicaţiile consumului de droguri la vârsta adolescenţei, precum şi recomandări de petrecere a timpului liber departe de tentaţia etnobotanicelor. „Activităţile derulate reprezintă o acţiune comună a celor doua instituţii componente ale Comisiei judeţene de monitorizare a activităţii preventive, comisie ce îşi desfăşoară activitatea în baza Ordinului MAI nr.119/2017”, se arată într-un comunicat de presă emis de IPJ Botoşani.

Totodată, în cadrul activităţilor au fost distribuite materiale realizate în cadrul parteneriatului derulat de IPJ Botoşani cu Autoritatea Teritorială de Ordine Publică – Consiliul Judeţean Botoşani.

Articolul precedentMagistrații Tribunalului au amânat sentința în procesul primarului Flutur și a funcționarilor primăriei
Articolul următorTrei zile de distracție la Cornișa cu Holograf, Voltaj, Connect-r, Nana, Dr. Alban sau BoneyM