Un tânăr în vârstă de 24 de ani din comuna Todireni este cercetat pentru mai multe infracțiuni comise. A condus un autoturism deși nu avea permis, era drograt și nu a oprit la semnalele polițiștilor.

Tânărul se deplasa pe drumul comunal DC 37, din localitatea Todireni, iar când i-a observat pe polițiști, a efectuat manevra de mers înapoi, a întors autoturismul şi nu a oprit la semnalul organelor de poliţie.

Polițiștii au pornit în urmărirea autoturismului iar scurt timp tânărul a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a ajuns cu mașina în şanţul de pe marginea drumului.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că la volan era un tânăr de 24 de ani din localitatea Todireni, care nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. De asemenea, a fost efectuat controlul corporal asupra conducătorului auto iar polițiștii au găsit un recipient care conţinea o substanţă vegetală, care a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor.

Tânărul a fost testat cu aparatul DrugTest, rezultatul fiind pozitiv pentru substanţa canabis.

Ulterior, acesta a fost transportat la o unitate spitalicească pentru recoltarea de probe biologice.

Pe numele său a fost deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere fără permis, conducerea sub influenţa substanţelor psihoactive şi deţinere de droguri pentru consum propriu, fără drept.

Articolul precedent28 de șoferi amendați într-o singură noapte
Articolul următorCasă în flăcări de la jarul căzut din sobă