Luni, Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani şi-a însuşit propunerea organelor de poliţie şi a dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile faţă de un tânăr de 27 de ani din comuna Coţuşca, acesta fiind cercetat pentru comiterea infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice şi lovire sau alte violenţe.

În sarcina acestuia s-a reţinut faptul că în noaptea de 08/09.09.2018, acesta, în timp ce se afla pe terasa unui bar din localitatea de domiciliu, pe fondul consumului excesiv de băuturi alcoolice şi a unui conflict spontan a exercitat ameninţări asupra celorlalte persoane care se aflau în local. Totodată, cu ajutorul unui ciob de sticlă a provocat mai multe răni unui minor de 17 ani şi unui alt bărbat de 34 de ani, cei doi fiind transportaţi la o unitate spitalicească pentru acordarea îngrijirilor medicale.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice şi lovire sau alte violenţe, în vederea luării măsurilor legale.

Articolul precedentAntrenor de la LPS Botoșani cercetat pentru viol. Victima are 15 ani
Articolul următorA pierdut banii la păcănele după care a distrus aparatul