Premii oferite de primarul Municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, câștigătorilor concursului de soluții pentru înfrumusețarea a patru sensuri giratorii

0
46

Primarul Municipiului Botoșani, Cosmin Andrei a oferit premii  câștigătorilor concursului de soluții pentru înfrumusețarea a patru sensuri giratorii. Evenimentul a avut loc vineri, la Primăria Municipiului Botoșani.

 
Premiul întâi, în valoare de 1.500 de lei, a fost adjudecat de Ioana Orășanu- Cnej, învățător la o școală gimnazială și voluntar la o asociație nonguvernamentală.
Premiul al doilea, de 900 de lei, a fost înmânat Mirabelei Agoroae, inginer la o societate privată și freelancer în domeniul proiectării, amenajării și întreținerii spațiilor verzi.
Premiul al treilea, de 600 de lei, a fost oferit artistului plastic Andrei Alupoaie.
 
Câștigătorii au fost desemnați de un juriu din care au făcut parte reprezentanți ai Ordinului Arhitecților din România-Filiala Teritorială Nord-Est, Direcției Județene pentru Cultură Botoșani și Primăriei Municipiului Botoșani.
 
Cele patru sensuri giratorii care au făcut obiectul concursului sunt situate în zona de intervenție a GAL Botoșani pentru Viitor, regăsindu-se în intersecțiile Grivița- Tudor Vladimirescu- Donici, Tudor Vladimirescu- Împărat Traian, Împărat Traian- Octav Onicescu și Grivița- Independenție- Dreptății.

Sursa: Realitatea de Botosani

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.