Golofca s-a supărat pe publicul botoșănean: „Ne trage în jos”

0
56

Cătălin Golofca a prins curaj după golul marcat în meciul cu Sepsi Sf. Gheorghe și s-a gândit să-i critice pe suporterii botoșăneni. El a declarat că publicul din Botoșani trage în jos echipa.

Cătălin Golofca a marcat în minutul 33 al meciului Sepsi Sf. Gheorghe – FC Botoșani iar golul lui a fost decisiv. Acesta este primul gol marcat de Cătălin Golofca în actualul sezon de Liga1.

„Astăzi am văzut un public extraordinar aici. La 1-0 pentru noi i-au încurajat tot meciul. La noi este o problemă. Când suntem conduşi acasă publicul nu ne mai susţine cum ar trebui. Pot spune că ne trage în jos cu felul lor de a fi. Sperăm să ne încurajeze în meciul următor, avem un meci acasă cu cea mai titrată echipă din România şi sperăm să ne ajute să luăm cele trei puncte. Am marcat după mult timp şi sunt fericit. Am muncit foarte mult pentru acest gol şi mă aşteptam să vină mai repede. Aşa a fost să fie, sunt fericit că am marcat şi că am luat cele trei puncte pe un teren destul de greu. Nu ne-am gândit că vom pierde astăzi în niciun moment”, a spus Cătălin Golofca, la Telekom Sport.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.