Senatorul PSD Șerban Nicolae a fost prezent astăzi la Botoșani unde s-a întâlnit cu liderii organizației județene și cu primarii social democrați după care a participat la o conferință de presă.

Întrebat despre protestele de ieri și de modul cum au intervenit autoritățile statului, senatorul Șerban Nicolae a spus:

„Protestul era unul nejustificat dar respect dreptul la opinie. Nu văd ce ar avea de reproșat câțiva români care…. Sunt câțiva, raportat la câți români lucrează în străinătate. Ce ar avea de reproșat guvernului actual? Nu le afectează viața lor în niciun fel. Intervenția Jandarmeriei nu este de blamat. Nu cred că Jandarmeria a exagerat”.

Mai mult, el îl acuză pe președintele României că ar fi instigat populația.

„Mi se pare inadmisibil și este de domeniul penalului ca după ce apar publice imaginile cu jandarmii bătuți, președintele României să condamne public Jandarmeria. O declarație absolut iresponsabilă, de o ticăloșie… Era o formă de instigare. Dacă după asemenea imagini iese șeful statului și spune condamn ferm Jandarmeria, putea duce la subminarea puterii de stat. Noroc că el nu mai e credibil”, a mai afirmat parlamentarul PSD.

Articolul precedentFost ofițer în Jandarmeria Botoșani: „RUSINE JANDARMERIA BUCURESTI”
Articolul următorȘerban Nicolae: „Liderul diasporei a fost un șofer de tir din Suedia. La vot să caute pe buletin aia cu M… PSD”