Patron cercetat pentru că și-a amenințat, hărțuit și lovit o fostă angajată

0
58

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au emis ieri ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 45 de ani, din municipiul Botoşani, cercetat sub aspectul comiterii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, ameninţare şi hărţuire.

În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că în perioada ianuarie –februarie, acesta a urmărit o tânără de 20 de ani din localitatea Curteşti, în repetate rânduri, fără drept şi fără a avea un inters legitim, cauzându-i acesteia o stare de temere.

Ulterior, în timp ce victima se afla în incinta unui centru comercial din municipiul Botoşani şi apoi la societatea comercială unde îşi desfăşura activitatea profesională, bărbatul i-a adresat ameninţări cu acte de violenţă şi a lovit-o în zona spatelui.

Cu ocazia cercetărilor a rezultat că activitatea infracţională a fost săvârşită în scopul răzbunării faţă de persoana vătămată, întrucât aceasta, în calitate de fostă angajată a societăţii pe care o administrează bărbatul, a formulat împotriva lui o reclamaţie în urma căreia acesta a primit o sancţiune contravenţională în cuantum de 20.000 de lei.

“În cauză se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, ameninţare şi hărţuire, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani, urmând ca în cursul zilei de astăzi bărbatul să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, au precizat reprezentanții IPJ Botoșani.

În cursul zilei de astăzi, judecătorii au decis plasarea sub control judiciar a bărbatului de 45 de ani, pe durata a 60 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.