Cătălin Stoleru, președinte CSM Botoșani: “Am scris istorie”

0
40

Președintele CSM Botoșani începe să spere la mai mult după calificarea istorică în sferturile Cupei României la handbal. Dacă va avea noroc la tragerea la sorți, CSM Botoșani poate ajunge în Final Four, o performanță greu de realizat pentru o echipă din eșalonul secund.

După această performanță, Cătălin Stoleru a făcut un apel la autoritățile locale și județene pentru a susține financiar această echipă.

„O performanță istorică pentru handbalul botoșănean. Am scris istorie. Ne-am dorit victoria și am reușit să câștigăm destul de clar. Am dominat tot meciul. Avem o echipă mare. Botoșaniul merită această echipă. E drept, sunt foarte emoționat, abia îmi pot stăpâni lacrimile. Sperăm să ajungem în Final Four. De când sunt la Botoșani, este cel mai frumos moment, da. S-au adunat frustrări în timp. Botoșaniul merită o echipa de handbal. Am dovedit că se poate și acești baieti minunați ne-au adus în ultimele 8 echipe din Cupă. Sperăm să nu ne oprim aici și să fim ajutați de oficialități, de Primărie și de Consiliul și, de ce nu, de investitori din Botoșani. Avem o echipă mare!”, a spus Cătălin Stoleru.

CSM Botoșani s-a calificat în sferturile Cupei României după ce a eliminat pe Universitatea Cluj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.