Deputat PNL Botoșani: „I-am spus domnului ministru că nu o să aibă viață ușoară până nu…”

0
58

Deputatul PNL Cristian Achiței este începânde ieri secretarul comisiei de Transporturi din Camera Deputaților. El spune că din această funcție va avea posibilitatea de a urgenta proiectele de infrastructură ale județului Botoșani.

Prioritățile parlamentarului botoșănean sunt drumurile Botoșani – Tg. Frumos și Botoșani – Ștefănești dar și obținerea unei sume cât mai mari pentru întreținerea drumurilor naționale în 2020.

“Colegii mei din Camera Deputaților m-au votat în unanimitate pentru a prelua postul de secretar al comisiei de Transporturi și Infrasructură. Îmi doresc să accelerez toate procedurile de implementare a proiectelor majore ale județului Botoșani. I-am spus domnului ministru că nu o să aibă viață ușoară până nu văd licitațiile terminate și lucrările începute la Botoșani – Tg. Frumos și Botoșani – Ștefănești. De asemenea, să avem resurse pentru a continua lucrările de întreținere pe drumurile naționale. Deși au avut bani, tovarășul Laicu și toată clica lui de la DRDP Iași și-au bătut joc de județul Botoșani, așa cum fac  de câțiva ani. Vreau finalizarea drumului național Bădărăi – Ștefănești – Ripiceni – Manoleasa. Mai este zona Horodiștea – Rădăuți Prut și alte câteva trosoane. La legea bugetului, le voi susține. Aceast funcție mă onorează dar am și o mare responsabilitate față de botoșăneni”, a declarat Cristian Achiței.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.