Râurile și pârâurile din municipiul Botoșani sunt pline de deșeuri: „Voi trimite și Poliția Locală…” FOTO

0
42

Primăria Botoșani va încheia un contract cu o firmă care se va ocupa de igienizarea râurilor și pârâurilor din municipiu. În același timp, angajații Poliției Locale au primit ordin să supravegheze zonele unde frecvent se aruncă deșeuri și să-I amendeze pe care care încalcă legea.

Viceprimarul Cosmin Andrei spune că se încearcă încheierea unui contract cu o firmă pentru a fi igienizate râurile și pârâurile dar în același timp le-a cerut cetățenilor să fie responsabili.

“Am făcut o verificare a cursurilor de apă din municipiul Botoșani pentru că trebuie să semnăm un contract pentru igienizarea acestor cursuri de apă. Trebuie să acționăm foarte repede pentru că sunt destul de multe deșeuri. Suntem încă în imposibilitatea de a încheia un contract pentru că nu avem bugetul aprobat. Împreună cu colegii de la Direcția Edilitare și de la Achiziții, încercăm să perfectăm un contract pentru a corecta cât mai repede situația pe care am văzut-o. Fac un apel la cetățeni, să fie mai responsabili cu mediul înconjurător. Voi trimite și Poliția Locală pentru a monitoriza zonele în care sunt deșeuri aruncate în albia râurilor”, a spus viceprimarul Cosmin Andrei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.