Cornel Șfaițer reacționează:  „Nu trebuie să punem presiune pe Moruțan. Nu este adevărat că s-a sufocat”

0
45

Fostul decar al FC Botoșani este cel mai criticat jucător de la FC SB, în ultimele zile. Gestul său prin care a cerut schimbarea în meciul cu FC Voluntari a stârnit multe reacții ale oamenilor din fotbalul românesc.

Inclusiv Valeriu Iftime, patronul FC Botoșani, a reacționat. Acesta a spus că l-ar împrumuta pe Moruțan de la FC SB dar nu acum ci în vară pentru că în acest play-out nu ar avea loc nici la Botoșani.

Cornel Șfaițer, fostul președinte al FC Botoșani și totodată omul care l-a adus pe Moruțan în Liga 1, a vorbit cu jucătorul în ultimele zile și spune că toate aceste reacții îi fac foarte mult rău. Mai mult, el a precizat că Moruțan nu s-a sufocat în meciul cu FC Voluntari ci a fost lovit de un adversar.

„Chiar am fost surprins și sunt total dezamăgit. Am văzut azi știrile din presa centrală. Eu consider că nu Olimpiu este principalul vinovat de la FC SB. Am urmărit parcursul lui de la FC SB. Nu a fost criticat de Becali în multe rânduri. A crezut în el și de aceea a mai cumpărat zece procente. Eu am văzut în Olimpiu Moruțan un bun național și văd în continuare. Este un jucător de nici 20 de ani. Nu ne putem aștepta de la el să facă jocul FC SB-ului. El nu a avut evoluții slabe la FC SB, în ultimele meciuri a intrat foarte bine după pauză. A fost jucătorul care a schimbat jocul. Toată lumea îl critică. Olimpiu încă este un copil. Am vorbit cu el după meciul cu Voluntari. Nu este adevărat că s-a sufocat fizic. El a primit o lovitură la coaste. Este un jucător în care am crezut și cred foarte mult. Este un jucător care trebuie încurajat și nu criticat. Se simte bine la FC SB, staff-ul tehnic are încredere în el. Eu nu am auzit să spună Gigi Becali că îl dă la Botoșani. Nu trebuie să punem presiune pe Moruțan. E un jucător cu care Botoșaniul și-a făcut treaba, a încasat 1,4 milioane de euro și ar trebui ajutat inclusiv la nivel declarativ. Prin vânzarea lui Moruțan a fost salvat clubul FC Botoșani. Eu cred că până la urmă se va impune. Strategia FC SB-ului nu e sănătoasă vis-a-vis de jucătorii tineri”, a declarat Cornel Șfaițer.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.