Hoți reținuți în urma perchezițiilor. Prejudiciul depășește 100.000 lei

0
71

Patru bărbaţi bănuiţi de săvârşirea acestor infracţiuni au fost reţinuţi de către poliţişti, după efectuarea unor percheziţii la locuinţele acestora. Perchezițiile s-au făcut ieri dimineață în 12 locații din Botoșani și Ilfov.

Cu prilejul desfăşurării percheziţiilor, au fost descoperite sume de bani, bijuterii, înscrisuri precum şi alte mijloace de probă, despre care există suspiciunea rezonabilă că provin din comiterea faptelor de furt.

Totodată, patru bărbaţi, cu vârstele cuprinse între 20 de ani şi 33 de ani, din judeţele Botoşani şi Ilfov, au fost conduşi la sediul I.P.J. Botoşani pentru audieri, pe numele acestora fiind ulterior emise ordonanţe de reţinere pentru 24 de ore.

Astăzi, cei patru tineri vor fi prezentaţi instanţei de judecată, cu propunere de luare a unei măsuri preventive pe numele acestora.

În perioada septembrie – octombrie, cei patru tineri au pătruns în locuinţele unor persoane din municipiul Botoşani şi a comunelor Copălău şi Cristeşti, prejudiciul stabilit până în prezent depăşind 105.000 lei.

Totodată, poliţiştii continuă administrarea probatoriului, în vederea  stabilirii întregii activităţi infracţionale a celor patru persoane.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.