Drumul Prăjeni – Iași rămâne impracticabil încă vreo câțiva ani. Achiței: „În loc să pună un covor asfaltic, ei spun că îl vor prinde pe PNDL3”

0
49

Drumul județean Flămânzi – Prăjeni – limita cu județul Iași nu va fi reabilitat prea curând. Șefii Consiliului Județean Botoșani vor să obțină bani prin Programul Național de Dezvoltare Locală ceea ce înseamnă câțiva ani de așteptare.

Deputatul PNL Cristian Achiței, fost vicepreședinte al Consiliului Județean Botoșani, spune că trebuia turnat un covor asfaltic în zonele unde drumul este distrus astfel încât să se poată circula. El susține că în urmă cu cinci ani, când s-au executat lucrările pe acest drum, s-a ales soluția cea mai ieftină care s-a dovedit a fi una greșită.

„Pe drumul Prăjeni – Flămânzi, în loc să pună un covor asfaltic, ei spun că îl vor prinde pe PNDL3. Soluția tehnică nu a fost corectă, a fost o grabă acolo. Era o soluție tehnică nouă care nu a dat rezultate. Era o reciclare, cu un strat subțire de asfalt. În plus, exact în momentul ăla se lucra pe partea județului Iași, dinspre Plugari. Constructorul era botoșănean și se transporta piatră și asfalt. Permanent s-a călcat pe lucrarea de reciclare din județul Botoșani. Dacă ar fi fost un pic de răbdare și se aștepta terminarea lucrărilor în județul Iași, acum nu mai aveam aceste probleme. Apoi s-a ajuns la un scandal cu constructorul și acum totul e blocat”, a precizat fostul vicepreședinte al Consiliului Județean Botoșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.