RANGERS – FCSB: MECI DECISIV ÎN EUROPA LEAGUE

0
20

Rangers și FCSB se confruntă într-un meci crucial din grupa Europa League, cu ambele echipe având rezultate mixte în competițiile recente.

Rangers – FCSB, meci din etapa 3 din grupa Europa League, se joacă joi, de la ora 22:00. FCSB merge cu un moral bun la Glasgow. Se află pe locul 5 în competiția europeană, la egalitate de puncte cu Lazio, Lyon, Tottenham și Anderlecht.

Campioana en titre a României a câștigat ambele meciuri disputate în Europa League până acum, 4-1 acasă cu RFS și 1-0 în deplasare cu PAOK Salonic. Și în Superligă echipa antrenată de Elias Charalambous merge bine. FCSB vine după 3 victorii consecutive, 1-0 cu Sepsi, 3-2 cu Gloria Buzău și 2-0 cu Dinamo. Citește și: Gigi Becali dezvăluie planul Ciolacu-Hrebenciuc prin care George Simion este ajutat să ajungă în turul 2.

Rangers a câștigat în prima etapă din Europa League, în deplasare, 2-0 cu Malmo, dar a pierdut în al doilea meci, acasă, cu Lyon, scor 1-4. În campionat lucrurile nu stau bine pentru echipa antrenată de Philippe Clement. Rangers este doar pe locul 3, cu 16 puncte obținute în 8 etape, la 6 puncte în spatele lui Celtic și Aberdeen. Rangers vine după o înfrângere în campionat, scor 0-1 în deplasarea cu Kilmarnock.

Sursa: Realitatea de Arges

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.