PERCHEZIȚII DNA LA CABINETUL LUI NELU TĂTARU DIN HUȘI!

0
28

Sunt percheziții la Spitalul din Huși, acolo unde își are cabinetul fostul ministru al Sănătății Nelu Tătatru, cercetat de DNA pentru fapte de corupție.

Procurorii anticorupție au ajuns joi dimineață la spitaulul unde fostul ministru al Sănătății își desfășura activitatea de medic.

„Nu au ce sa gasesasca anchetatorii acolo”, a declarat Tataru, raspunzand unei intrebari a jurnalistilor. 

Nelu Tătaru a rămas fără imunitate parlamentară! Fostul ministru al Sănătății poate fi percheziționat

Fostul ministru al Snatatii este cercetat de cei de la Directia Nationala Anticoruptie pentru luare de mita mii de lei de la pacienti in schimbul actului medical.

Potrivit informatiilor obtinute de Realitatea PLUS, investigatorii se bazeaza pe faptul ca in cabinetul lui Tataru vor gasi probe cruciale pentru aceasta ancheta. 

Noi imagini compromițătoare cu Nelu Tătaru în ciuda declarațiilor sale. A fost surprins numărând banii primiți din șpăgi cuprinse între 50 și 2.000 de lei

În cabinetul acestuia, de altfel, au fost montate diverse aparaturi de tehnica pentru a-l inregistra pe fostul ministru. Mai exact, pentru a-l surprinde in momentul in care era „recompensat” pentru activitatea sa ca doctor. 

Este de vazut cu ce informatii noi vor veni cei de la DNA dupa aceste perchezitii si ce vor descoperi in cabinetul lui Tataru, care pana acum a fost sigilat de fortele de ordine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.