AUTOMOBILISM: TROFEUL NAȚIONAL MASTERS DE VITEZĂ ÎN COASTĂ MARCHEAZĂ FINALUL DE SEZON

0
21

A 6-a și, totodată, ultima etapă a sezonului Trofeului Național Masters de Viteză în Coastă este programată în weekend la Poiana Brașov și va aduce la start 100 de piloți, care vor concura pentru stabilirea ierarhiilor finale.

Trofeul Poiana Brașov reunește unii dintre cei mai buni piloți din țară și este organizat de ACS AMC Racing, reprezentat de Mihai Leu, sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv. Acest eveniment este așteptat cu mult interes atât de sportivi, cât și de public, care va avea parte de un adevărat spectacol de viteză și măiestrie auto.

Piloții se vor întrece pe un traseu lung de 5 km, în încercarea de a cuceri titlul suprem al competiției, iar Parcul de service va fi amenajat în Livada Poștei, loc deja tradițional, ales pentru a oferi spectatorilor și echipelor un spațiu familiar și prietenos pentru pregătirea vehiculelor de concurs. Lista provizorie cu piloții înscriși poate fi vizualizată AICI.

Conform programului competiției, sâmbătă, la ora 09:15 se vor desfășura cele două manșe de recunoaștere, urmate de două manșe de antrenamente cronometrate. Duminică, acțiunea continuă de la ora 08:30, când se vor desfășura alte două manșe de recunoaștere, urmate de două manșe de concurs. Festivitatea de premiere va avea loc duminică, imediat după încheierea manșelor de concurs.

Daciile nu vor lipsi de la etapa din Poiană

De asemenea, la start vor fi prezenți și piloții Dacia Revival, cu 5 ani de prezență continuă în peisajul automobilistic românesc. Cătălin Petroșanu (Dacia 1610i Gr. Evo), Alexandru Cosmoiu (Dacia 1300 Gr. Evo), Robert Adam (Dacia Sport Gr. Evo), Valentin Nemțanu (Dacia 1310 Gr.1), Lucian Răduț (Dacia Nova Gr. Ev) și Andrei Rotaru (Dacia 1300 Gr.1) sunt piloții care au confirmat prezența la etapa de sub Tâmpa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.