URAGANUL MILTON AMENINȚĂ FLORIDA: JOE BIDEN AVERTIZEAZĂ ASUPRA UNEI FURTUNI FĂRĂ PRECEDENT

0
26

Președintele american Joe Biden a emis un avertisment sever marți, subliniind că Uraganul Milton ar putea deveni cea mai periculoasă furtună care lovește Florida în ultimul secol. În timpul unei reuniuni cu consilierii săi la Casa Albă, Biden a evaluat stadiul pregătirilor pentru impactul uraganului, potrivit AFP.

„Trebuie să evacuați acum, este o problemă de viață și de moarte”, a declarat președintele, adresându-se locuitorilor din Florida, unde furtuna de categoria „extrem de periculoasă” este așteptată să sosească miercuri.

Din cauza gravității prognozate, Biden a anulat deplasările internaționale planificate pentru sfârșitul săptămânii, inclusiv vizitele în Germania și Angola. El urma să participe la un summit important la baza aeriană americană Ramstein, unde s-ar fi întâlnit cu liderii Germaniei, Franței și Marii Britanii, alături de președintele ucrainean Volodimir Zelenski.

Uraganul Milton reprezintă o amenințare majoră pentru Florida, iar autoritățile fac apel la evacuarea de urgență a populației din zonele de risc.

Sursa: Newsinn

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.