RĂSTURNARE DE SITUAȚIE ÎN CAZUL ROMÂNULUI ÎMPUȘCAT ÎN CAP DE POLIȚIȘTII BULGARI, PE DUNĂRE

0
25

Răsturnare de situație în cazul românului împușcat în cap de polițiștii bulgari, la granița dunăreană a celor două țări. Incidentul nu a fost motivat de o presupusă încercare de a stopa trecerea frauduloasă a frontierei, ci de faptul că bărbatul, care fura lemne, i-ar fi atacat pe polițiștii bulgari, potrivit unor surse citate de Realitatea Plus.

După un schimb de informații între polițiștii din cele două țări, indică sursele citate, s-ar fi aflat că bărbatul, care tăia ilegal lemne de pe o insulă, i-ar fi atacat cu drujba pe polițiștii bulgari.

Cele doua țări sunt în contact pentru clarificări, astfel încât situația să nu escaladeze, iar în Bulgaria a fost declanșată o anchetă internă.

Accidentul s-a produs joi seară, în dreptul localității Ciuperceni, unde nivelul Dunării este atât de scăzut încât permite traversarea cu căruța. Bărbatul a ajuns astfel, alături de fiul său, pe o insulă de pe partea bulgară și a început să taie lemne, când a fost surprins de oamenii legii din țara vecină și i-ar fi atacat cu drujba.

Bărbatul din Târgu Măgurele a fost rănit la cap și a fost transportat la spitalul din Alexandria, în stare gravă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.