STROE (PNL): PSD FACE ORICE PENTRU PUTERE. MARCEL CIOLACU ȘI-A ÎNCĂLCAT CUVÂNTUL DIN NOU

0
23

Deputatul PNL Ionuț Stroe a transmis un mesaj clar și incisiv pe pagina sa de Facebook, având ca temă comportamentul recent al PSD în viața politică românească. Stroe subliniază că social-democrații sunt ultimii care ar trebui să vorbească despre „haos politic” sau despre „minciună”, având în vedere schimbările frecvente și imprevizibile de decizie pe care le fac, doar pentru a răspunde intereselor electorale sau pentru a beneficia de sondaje favorabile.

Stroe accentuează faptul că, după ce Marcel Ciolacu a încălcat din nou angajamentele asumate, nu mai poate exista o încredere reală în PSD. Această instabilitate a devenit o practică obișnuită pentru partid, care aleargă între promisiuni și decizii contrare. Un exemplu concret menționat de deputat este propunerea legată de legalizarea candidaturii președinților în funcție la final de mandat, inițiativă ce a fost inițial susținută de PSD și liderul său, Marcel Ciolacu, dar care a fost ulterior folosită ca bază pentru atacuri politice.

„PSD este ultimul care să vorbească despre „haos politic” sau despre „minciună”, așa cum spun reprezentanții acestui partid. Schimbările de decizie ale PSD, de pe o zi pe alta, făcute cu ochii pe sondaje și din interes electoral, au devenit o practică care nu duce la consens, ci doar la incoerență la guvernare.
După ce Marcel Ciolacu și-a încălcat cuvântul din nou, nu mai putem avea încredere în PSD că își respectă angajamentele. A devenit, din păcate, un obicei pentru PSD să spună ceva și apoi să ia altă decizie.
Subiectul legii care permite președinților în funcție să candideze la final de mandat este o propunere asumată de PSD și Marcel Ciolacu, care apoi s-au gândit să facă din asta un atac politic și să răstălmăcească lucrurile.
Atunci când unor înțelegeri din coaliție li se răspunde cu minciuni și ridicat din umeri, ne întrebăm, pe drept cuvânt, unde este seriozitatea? Avem mai multe situații în care PSD se face că plouă, după ce a promis ceva – iar cazul cel mai dureros este acela al pensiilor militarilor. PSD a promis, iar apoi a uitat să rezolve inechitățile legate de aceste pensii.
Din nou, înainte de alegeri, PSD alege să se războiască cu toată lumea, să lovească în parteneri și în oricine se pune în calea lor spre putere. PSD își dorește prea mult toată puterea și asta ajunge din nou să-i orbească”, a scris deputatul PNL pe pagina sa de socializare.

Sursa: Realitatea Din PNL

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.