Bilanţ favorabil Teatrului „Mihai Eminescu” în prima zi de spectacol. Joi, de la ora 18, s-a jucat piesa „Unchiul Vanea” de A.P. Cehov, regizată de Antonella Cornici. Cu sala plină, spectacolul, care s-a ţinut la Casa Tineretului s-a dovedit a fi un real succes pentru actorii botoşăneni care au jucat remarcabil. Publicul s-a dovedit a fi încântat de prestaţia artistică, unele momente fiind încununate de hohote de râs din partea spectatorilor. „Unchiul Vanea” de A.P. Cehov s-a terminat cu ropote de aplauze din partea tuturor spectatorilor . Spectacolul a fost jucat cu ocazia celei de-a XIII-a ediţie a Zilelor Teatrului în parteneriat cu Asociaţia Amfiteatru 2006 şi cu sprijinul municipalităţii botoşănene. Ediţia din acest an marchează şase decenii de la înfiinţarea Teatrului „Eminescu” cu trupă proprie, împlinirea a 104 ani de când există clădirea Teatrului „Mihai Eminescu”, dar şi 180 de ani de teatru în limba română.

În an Centenar, sărbătoarea teatrului continua cu încă trei spectacole.

Ieri de la ora 18 actorii teatrului urmau să pună în scenă spectacolul „Apus de soare”, de Barbu Ştefănescu Delavrancea în regia lui Marius Rogojinshi.

Astăzi va fi pus în scenă „Tu eşti Dumnezeul meu”, după Albert Gurney Jr. – regia Ludmila Skripka, iar duminică actorii vor juca „Zeul măcelului” de Yasmina Reza în regia lui Erwin Şimşensohn.

Articolul precedentMai multe străzi din municipiu nu vor avea luni gaz
Articolul următorTinerii liberali vor purta un steag de 50×30 metri pe străzile municipiului Botoșani