Lucrările de modernizare a drumului Botoșani – Tg. Frumos vor începe în primăvara anului viitor, în cazul în care nu vor exista contestații și procese. Fiind o lucrare estimată la 300 de milioane de lei, cele mai mari firme din România s-au arătat interesate.

Parlamentarul liberal Cristian Achiței, membru în comisia de transporturi și infrastructură din Camera Deputaților, spune că numai puțin de zece companii mari din România s-au înscris la licitația pentru drumul Botoșani – Tg. Frumos.

„Drumul spre Tg. Frumos este în licitație, sunt zece ofertanți. Termenul de evaluare ar fi sfârșitul lunii august. Eu cred că se va prelungi. Am văzut care sunt cei zece ofertanți. Sunt firme extrem de puternice din România și din străinătate. Nu cred că se va finaliza evaluarea atât de repede. Eu zic că nici nu trebuie forțat. Trebuie făcută o evaluare serioasă iar cine câștigă să fie chiar cel mai bun și să avem un constructor care lucrează serios și să iasă o lucrare foarte bună. Este vorba de modernizare. Se vine cu straturi noi de asfalt. Betonul va fi reciclat, așezat ca strat de fundație și venit cu asfalt. Sunt foarte multe lucrări de consolidări, reabilitări de poduri, poduri noi. Este o lucrare de peste 300 milioane lei”, a spus Cristian Achiței.

Articolul precedentCSU Craiova – FC Botoșani 2-2. V. Iftime: „Rămâne o dezamăgire şi o frustrare, puteam învinge”
Articolul următorSHOW-ul aviatic de la Aeroportul Suceava a fost anulat după ce un pilot a murit la antrenament