Victoriile cu FC SB și Voluntari și rezultatele de egalitate din meciurile cu Astra și Gaz Metan, i-au făcut pe jucătorii echipei FC Botoșani să spere la mai mult. Ei sunt foarte optimiști că vor reuși să obțină un rezultat pozitiv în meciul cu Viitorul.

„Mergem acolo să jucăm fotbal și să luăm puncte. Viitorul este o echipă bună, agresivă, care joacă fotbal. și noi avem un început de campionat foarte bun și suntem încrezători. Eu vreau să luăm cele trei puncte. Va fi un meci greu dar cred că vom avea și noi multe spații. Un teren bun, un adversar care joacă fotbal și vom avea spații. mie mereu mi-au plăcut meciurile cu adversari puternici. Nu mai privim înapoi, nu mai contează ce a fost în sezoanele trecute. Mergem motivați să facem un joc bun și să ne întoarcem cu punct sau puncte”, a spus Cătălin Golofca.

Andrei Patache, fundașul dreapta al FC Botoșani, consideră că va câștiga echipa care va rata mai puțin.

„Va fi un meci frumos, două echipe care practică un fotbal foarte bun, pe atac, nu ne punem pe două linii. Care o să rateze mai puțin, o să câștige. Echipele care se deschid, oferă și spații. Cu Mediaș, s-au pus pe două linii și a fost greu să-i desfacem. Preferam să fie un joc mai deschis. La început de campionat se câștigă punctele, până se așează echipele, până își fac loturile… Unii așteaptă și pe finalul campanie de transferuri își completează lotul. Noi am făcut o pregătire foarte bună și se vede. Avem patru meciuri, cu patru adversari dificili, în care nu am pierdut. Am marcat în fiecare meci. Va fi un meci frumos, eu sunt încrezător. Cu siguranță o să facem un rezultat pozitiv”, a spus Andrei Patache.

Fundașul botoșănean a trecut peste eliminarea din prima etapă a campionatului și spune că nu va mai face o astfel de greșeală.

„A fost pentru prima dată roșu direct, a fost un sentiment ciudat, o clipă de neatenție a mea. Sper să nu mai fac această greșeală. Mi-am reproșat eu singur. La experiența mea, nu trebuia să mai pun piciorul. Am zis că prind mingea, adversarul i-a schimbat traiectoria și a fost acel contact”, a mai spus Andrei Patache.