Meciul de sâmbătă împotriva formației Hermannstadt ar putea fi ultimul pentru Liviu Ciobotariu, pe banca echipei FC Botoșani. Patronul Valeriu Iftime este decis să schimbe antrenorul în cazul unui nou rezultat negativ.

În luna februarie, Liviu Ciobotariu era unul dintre cei mai lăudați antrenori din liga 1. Ratarea play-off-ului în ultima etapă a campionatului regulat și cele patru meciuri fără victorie din play-out l-au adus pe Ciobi în situația de a juca sâmbătă un meci decisiv. Patronul FC Botoșani a anunțat că în cazul în care echipa nu câștigă, va aduce un alt antrenor.

“Un antrenor este ținut de rezultate. Suntem în cea mai proastă situație de când suntem în Liga1. Atât de aproape de baraj sau retrogradare nu am fost niciodată. Categoric, soluțiile de avarie sunt schimbarea antrenorului. O să vorbesc cu Liviu, să vedem în ce măsură gestionăm lucrul ăsta. Dacă pierdem cu Hermannstadt, lucrurile sunt aproape clare că echipa actuală de antrenori nu ne poate scoate din situația în care ne aflăm. Ca atare, s-ar putea să plece. Deși nu cred deloc că este o soluție. O să văd. Când echipa nu joacă, publicul e nemulțumit și pleacă antrenorul. Nu poți schimba echipa. Trebuie acel șoc creat. Un nou antrenor vine cu alt entuziasm, alte soluții”, a spus Valeriu Iftime care încă nu a uitat meciul cu Dunărea Călărași.

“Dacă se mai repetă scenariul de la meciul cu Călărași, să vină Hermannstadt acasă la noi și să joace fotbal, noi să așteptăm să ne atace că poate dăm un gol pe contraatac, cred că îl dau pe Liviu în timpul meciului afară. Dacă vine o echipă de talia Hermannstadt-ului și ne domină și noi așteptăm nu știu ce filozofii din astea, înseamnă că suntem mici și nu avem ce căuta în Liga 1”, a mai spus patronul clubului FC Botoșani.

Articolul precedentFocuri de armă la frontieră. Polițiștii au confiscate țigări în valoare de 53.000 lei
Articolul următorZece localități rămân fără apă din cauza unei defecțiuni la un tablou electric