FC Botoșani nu are decât varianta victoriei în meciul de mâine, împotriva formației Dunărea Călărași. Echipa antrenată de Liviu Ciobotariu a obținut doar un punct în primele două etape din play-out, în meciurile cu Concordia Chiajna și FC Voluntari.

Mijlocașul Răzvan Oaidă spune că ratarea play-off-ului i-a afectat pe jucătorii de la FC Botoșani și din acest motiv au fost jocuri mai slabe.

“Trebuie să ne trezim. Dacă nu vom câștiga, vom intra într-o oarecare panică. Este un meci foarte important pentru noi, un meci dificil. Vom face tot ce e posibil să luăm cele trei puncte. Eu sunt sută la sută. Încep ușor, ușor să-mi intru în ritm, am nevoie de minute să prind ritmul. Doar jucând pot reveni la forma la care eram. (…) Cel mai important lucru este să trecem peste etapa asta, să realizăm că s-a terminat, jucăm în play-out și trebuie să câștigăm. Ne-am fixat un obiectiv și trebuie să-l îndeplinim. Fotbalul merge înainte, am încercat, atât s-a putut. Toată lumea a vrut în play-off, dar trebuie să ne gândim că suntem în play-out și meciurile sunt foarte grele”, a spus mijlocașul Răzvan Oaidă care a făcut un apel la suporteri să susțină echipa.

Articolul precedentMașină distrusă într-un accident la Stăuceni
Articolul următorTichete sociale pentru pensionarii cu venituri mici