FC Botoșani va juca duminică cel mai important meci din acest sezon. Cu o victorie în fața formației Gaz Metan Mediaș, echipa antrenată de Liviu Ciobotariu poate fi matematic în play-off și astfel ar realiza cea mai mare performanță din istoria fotbalului botoșănean.

În ultimele zile este forfotă mare în jurul stadionului iar oficialii clubului speră ca la startul meciului cu Gaz Metan să fie cel puțin 5000 de oameni în tribune. Astăzi la prânz, la stadionul Municipal a venit și primarul Cătălin Flutur. Acesta a stat câteva minute la discuții cu antrenorul Liviu Ciobotariu după care le-a transmis un mesaj jucătorilor.

„E un moment pe care îl așteptăm la Botoșani de zeci de ani. Promovarea a fost cel mai frumos lucru care ni s-a întâmplat în fotbalul local iar ceea ce se poate întâmpla odată cu etapa asta este un vis foarte mare. Am venit să vă încurajez și să vă spun că tot orașul este alături de voi și să sperăm că se tranșează totul în etapa asta. După aia să mergeți liniștiți la Constanța. Sunteți extraordinari. Indiferent de rezultat și de cum se termină acest campionat, voi oricum sunteți eroi prin ce ați făcut. Mulțumesc și staff-ului, și conducerii clubului dar voi sunteți actorii principali. Să dea Dumnezeu să fie bine, să fim în play-off și sunt convins că de anul viitor eforturile vor fi mai mari din partea celor care vă pot sprijini. Voi folosi toate pârghiile să îndemn pe cât mai multă lume să vină la stadion”, a spus primarul Cătălin Flutur.

Partida dintre FC Botoșani și Gaz Metan Mediaș se va juca duminică, de la ora 17.00, pe stadionul Municipal. Prețul unui bilet este de 20 de lei.

Articolul precedentUn nou magazin Lidl construit în municipiu
Articolul următorO nouă ediție a Târgului Mărțițorului organizată la Botoșani