Patronul clubului FC Botoșani este din nou optimist după cele două victorii cu Dinamo și Gaz Metan Mediaș. El spune că dacă echipa lui Enache va învinge pe Viitorul, intră din nou în lupta pentru play-off.

Valeriu Iftime a fost foarte mulțumit de prestația jucătorilor botoșăneni la Mediaș, mai puțin de francezul Hervin Ongenda care a fost cel mai slab jucător din echipa lui Costel Enache.

„Băieții merită felicitați. Acest rezultat nu a fost o întâmplare chiar dacă au avut și ei niște ocazii. Au jucat acasă, este o echipă care vrea play-off. noi am dominat în repriza a doua. Am făcut meci de meci. Bravo lui Costel și bravo echipei. Poate ușor, ușor ne revenim. Dacă îi batem pe cei de la Viitorul, aprindem iar luminița speranței pentru play-off. Nu ăsta ar trebui să fie obiectivul nostru. Obiectivul este să jucăm fotbal, să nu fim fricoși iar în seara asta a fost o echipă formidabilă. Sunt foarte importante aceste puncte. La Mediaș nu câștigă mulți. Noi am dominat Craiova, am avut ocazii mari cu Steaua, am avut ocazii cu CFR Cluj. Avem două meciuri acasă cu Viitorul și CFR Cluj în care sper să obținem puncte. Am speranță. La pauză am pus pariu cu colegii mei că batem cu 2-1. Am avut o încredere nebună în meciul de astăzi. Echipele care joacă fotbal, au probleme cu noi. Roman poate fi un atacant valoros dacă are mingi și dacă e atent. Golofca este fotbalist când muncește. Ongenda a făcut un meci slab. Poate că el e mai bun acasă decât deplasare unde este nevoie de alt tip de efort. Acasă este mult mai constructiv”, a spus Valeriu Iftime.

FC Botoșani este la patru puncte de locul șase, ocupat de Sepsi Sf. Gheorghe.

Articolul precedentSinucidere în Botoșani. Un tânăr de 31 de ani și-a tăiat venele în baia apartamentului
Articolul următorOaidă și Rodriguez sunt cei mai curtați jucători de la FC Botoșani: „Nu pleacă nimeni în iarnă”