Fundașul Andrei Chindriș (21 ani) este cel mai căutat jucător de la FC Botoșani. FC SB dar și câteva cluburi din străinătate și-au arătat interesul pentru jucătorul botoșănean.

Valeriu Iftime a discutat cu Andrei Chindriș despre un eventual transfer la FC SB și spune că fundașul botoșănean nu este foarte încântat. El și-ar dori să plece înt-un campionat mai puternic din Europa.

„Cu siguranţă, dacă domnul Becali vrea să-l cumpere pe Chindriş, o să-l vindem, dar nu acum şi nu cu un milion. Ieri am vorbit cu el, el fiind al doilea căpitan al echipei şi m-a căutat să negociem nişte prime de genul locurilor 4-3-2-1. Vă daţi seama ce negociem noi, adică unde se uită băieţii în clasament!

Şi printre altele, am vorbit şi despre acest subiect cu Andrei. Nu poţi spune nu FCSB-ului, este un miraj al oricărui fotbalist, chiar dacă foarte mulţi spun în ultimul timp, că nu mai merg la FCSB…

La un milion nu discut. Nu acum. Eeee, nu lasă domnul Becali aşa (n. red. – 50% la un transfer ulterior). Trebuie să recunosc că are suficient de multă abilitate de a negocia. O să discut cu el dacă într-adevăr Chindriş este o soluţie şi dacă copilul vrea. Că mi s-a părut aseară că nu e atât de interesat de un transfer şi eu ţin foarte mult la părerea copiilor şi bănuiesc că au impresari care îi sfătuiesc”, a spus Valeriu Iftime.

Articolul precedentBătaie între două eleve la un liceu din judetul Botoșani
Articolul următorUn lider ALDE vrea zonă fără taxe în orașul Bucecea