Șefii FC Botoșani încep să spere din nou la play-off după Victoria de la Chijna și jocul bun prestat de elevii lui Liviu Ciobotariu. În următoarea etapă, FC Botoșani va juca pe teren propriu cu Voluntari.

Patronul Valeriu Iftime îl laudă pe  antrenorul Liviu Ciobotariu și spune că omogenitatea echipei este cheia succesului.

“Suntem ok. De obicei ne luau șunca din fasole toți și mă gândesc la meciul de acum un an cu Juventus. Azi am fost ce trebuia să fim, cu mici greșeli inerente. Echipa a jucat bine, un gol excepțional. Faptul că nu a plecat nimeni, a contat mult. Am jucat cu echipa de anul trecut. Am ținut la treaba asta și eu zic că e un câștiga mare pentru echipă. Eu zic că trebuie să fim rezervați, să nu ne bucurăm foarte tare, suntem în grafic, avem speranțe. Ceea ce vrea iubitorul de fotbal. Vrea adrenalină, avem adrenalină. Îi batem pe cei de la Voluntari și crește adrenalina. Eu am văzut meciurile din cantonament și era altceva. Am și spus. E meritul lui Liviu Ciobotariu. Are echipă, a omogenizat-o și e din ce în ce mai bine. Bravo lui”, a spus Valeriu Iftime.

Articolul precedentLiviu Ciobotariu: „Vreau să-mi felicit jucătorii pentru determinare”
Articolul următorAutoturism abandonat cu 14.000 de pachete cu țigări de contrabandă