Patronul clubului FC Botoșani este nemulțumit de jucătorii cu experiență din lot de la care așteaptă să facă diferența. Unul dintre cei vizați este Cătălin Golofca, jucător care după revenirea de la FC SB nu a mai avut evoluții foarte bune.

Valeriu Iftime este îngrijorat de faptul că în șase meciuri FC Botoșani a obținut doar șapte puncte și spune că se aștepta la rezultate mai bune.

„Aș fi vrut să câștigăm cu Sepsi. Cea mai mare părere de rău este că oamenii pleacă triști. Fotbalul e pe goluri și vrem goluri, vrem spectacol. Cu Sepsi am avut un pic de fotbal, am avut 5-6 ocazii, am dominat. E complicat că avem doar 7 puncte. Mă gândeam la mult mai multe dar sper să ne refacem. E foarte important să nu cedeze grupul și mă gândesc la lipsa de încredere. Mi-a plăcut bărbăția și ambiția cu care s-a jucat și faptul că a fost un arbitru care a lăsat un pic mai liber jocul. Nu a fluierat la fiecare atingere”, a spus Valeriu Iftime.

Patronul clubului FC Botoșani susține că sunt câțiva jucători care l-au dezamăgit în acest început de campionat.

„Ongenda e într-o creștere dar nu e spectaculos așa cum vroiam noi, să dribleze tot stadionul, să se ducă prin spatele porții și să dea gol. Are o calitate excepțională, știe să pună o pasă bună… Aștept mult mai mult de la Golofca. E o surpriză neplăcută. El crede că e titular de drept, joacă de parcă postul ăla e bătut în cuie și dacă vrea joacă. Părerea mea este că o să-l execute Costel. Încă aștept mai mult de la Roman”, a mai spus Iftime.

Articolul precedent20 de sancțiuni după un scandal la UPU Botoșani
Articolul următorTransferul lui Bărbuț a picat. V. Iftime: „O să vină un jucător foarte bun. O mare surpriză”