Platformele de gunoi din municipiul Botoșani sunt pline indiferent că este week-end sau o zi de lucru. Angajații Urban Serv își bat joc iar pe șefii societății nu îi interesează.

Un botoșănean ne-a trimis câteva fotografii cu o platformă din zona centrală a municipiului. Puțin după ora 12.00, angajații Urban Serv au venit să ridice gunoiul de la o platformă. Au luat trei tomberoane și au plecat.

„Oare pentru ce plătim? Asta se întâmplă zilnic”, ne-a scris botoșăneanul.

Acesta nu este un caz izolat. Aproape în fiecare zonă a municipiului vedem munți de gunoaie la platformele gestionate de Urban Serv. De luni bune cei de la Urban Serv își bat joc din locuitorii municipiului Botoșani. Taxa de salubritate a crescut semnificativ în ultimii ani dar serviciile sunt din ce în ce mai proaste. Recent, majoritatea PSD a Consiliului Local a aprobat alocarea a 10 miliarde de lei vechi către Urban Serv ca să-și cumpere ei două mașini. Din bugetul propriu nu își permit. Sunt o armată de directori și șefi prin această societate care au lefuri nesimțite în raport cu botoșănenii care plătesc niște servicii de proastă calitate.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here