Platformele de gunoi din municipiul Botoșani sunt pline indiferent că este week-end sau o zi de lucru. Angajații Urban Serv își bat joc iar pe șefii societății nu îi interesează.

Un botoșănean ne-a trimis câteva fotografii cu o platformă din zona centrală a municipiului. Puțin după ora 12.00, angajații Urban Serv au venit să ridice gunoiul de la o platformă. Au luat trei tomberoane și au plecat.

„Oare pentru ce plătim? Asta se întâmplă zilnic”, ne-a scris botoșăneanul.

Acesta nu este un caz izolat. Aproape în fiecare zonă a municipiului vedem munți de gunoaie la platformele gestionate de Urban Serv. De luni bune cei de la Urban Serv își bat joc din locuitorii municipiului Botoșani. Taxa de salubritate a crescut semnificativ în ultimii ani dar serviciile sunt din ce în ce mai proaste. Recent, majoritatea PSD a Consiliului Local a aprobat alocarea a 10 miliarde de lei vechi către Urban Serv ca să-și cumpere ei două mașini. Din bugetul propriu nu își permit. Sunt o armată de directori și șefi prin această societate care au lefuri nesimțite în raport cu botoșănenii care plătesc niște servicii de proastă calitate.