Grav accident pe drumul Botoșani – Dorohoi. Circulația a fost oprită după ce un autoturism marca Audi A8 a lovit violent o remorcă și s-a răsturnat.

Un autoturism Audi care circula dinspre Botoșani spre Dorohoi a lovit remorca unui autoturism care încerca să iasă în drumul național. După impactul violent, autoturismul Audi a ajuns într-un parapet de pe marginea drumului, s-a răsturnat după care a lovit un alt parapet. Șoferul și încă un tânăr de 27 de ani, aflat pe scaunul din dreapta au fost răniți. Acesta din urmă a rămas încarcerat și a fost scos de echipajul ISU. A fost preluat de un echipaj al SJA și transportat la spital.

Din spusele martorilor, șoferul autoturismului Audi circula cu viteză foarte mare și nu a mai putut evita impactul cu remorca. Autoturismul Audi s-a oprit la aproape 200 de metri de locul impactului cu remorca.

UPDATE. Tânărul în vârstă de 27 de ani, scos de pompieri din mașină, a decedat la spital. El era inconștient în momentul în care au ajuns pompierii și ambulanța iar medicii nu l-au mai putut salva

 

Articolul precedentRăzvan Oaidă revine pe gazon după aproape două luni și jumătate de pauză
Articolul următorSirenele vor suna din nou