Un primar s-a apucat să refacă drumurile județene afectate de inundații. Șefii județului se distrează prin concedii

Mai multe drumuri județene au fost serios afectate de inundațiile din ultima perioadă dar șefii Consiliului Județean și DJDP nu s-au grăbit să intervină. Ei au plecat în concedii și nu au fost interesați de soarta oamenilor care nu au pe unde circula.

Cătălin Rotundu, primarul comunei Dângeni, s-a apucat de reparat drumurile județene afectate de inundații chiar dacă nu sunt în administrarea lui ci Consiliului Județean și a Direcției Județene de Drumuri și Poduri. Rotundu a luat această decizie deoarece oamenii din comuna Dângeni au rămas izolați în urma inundațiilor din luna iulie.

„Facem lucrări pe drumurile județene. De ce? Simplu! Consiliul Județean Botoșani s-a desființat ca și instituție activă. Casele sunt inundate din cauza incompetenței de a interveni pentru a decolmata sau efectua podețe de către cei care ar trebui să gestioneze drumurile județene”, a precizat primarul comunei Dângeni.

Cătălin Rotundu nu este la primul conflict cu Consiliul Județean. În mandatul trecut, acesta a adunat mai mulți locuitori din comună și au plantat copaci pe unul dintre drumurile județene, în semn de protest față de indiferența șefilor de la CJ.

Articolul precedentRecepţia parcului Cornişa va începe pe şase august
Articolul următorTabără de fotografie la Ipoteşti