Costel Romanescu, primarul comunei Păltiniș, a fost exclus din PNL după alegerile europarlamentare, fiind acuzat că nu s-a implicat în campania electorală. Ulterior, a decis să intre în ALDE unde a primit funcția de secretar general.

După turul unu al alegerile prezidențiale, Costel Romanescu și-a exprimat intenția de a reveni în PNL dar conducerea partidului nu a luat o decizie cu privire la acceptarea adeziunii. În cursul zilei de ieri, Costel Romanescu a avut o discuție cu conducerea ALDE Botoșani și a decis să susțin acest partid.

“Eu mi-am exprimat intenția de a reveni în PNL dar ei nu au făcut ședința pentru a lua o decizie. Am hotărât să rămân în ALDE și să mă ocup de colegiul Darabani. Eu am o echipă la Păltiniș cu care lucrez de mult timp”, a spus Costel Romanescu.

Romanescu susține că ALDE va avea candidați la toate primăriile din colegiul Darabani și inclusiv liste complete la consiliile locale.

“Părerea mea personală este să mergem singuri la alegerile locală. Decizia se va lua în biroul politic dar părerea mea personală este să mergem singuri. Vom avea candidați la primării și liste complete la consiliile locale”, a adăugat vicepreședintele ALDE Botoșani.

Articolul precedent100 de locuințe ANL, sociale și de serviciu în municipiul Dorohoi
Articolul următorȚigări în valoare de 8500 de lei confiscate în Vama Stânca