Dumitru Chelariu, fost primar PSD, în prezent la Pro România, îi atacă pe social democrați. El a făcut referire la venirea lui Liviu Dragnea la Botoșani și la alegerile care au avut loc în cadrul organizației județene PSD.

“Dacă am ajuns să aplaudăm niște penali sau o clică de impostori, este grav. M-am uitat în comunicatul, în ciorba reîncălzită a PSD-ului, înainte de venirea liderului șef. A venit liderul de Teleorman cu alaiul, să o pună pe diva noastră de la Coșula, care a simțit beneficiile funcțiilor și celor câțiva cumătri și mari profesioniști. Diva e în stare să-l aplaude 24 de ore din 24 pe liderul de la Teleorman. A uitat de botoșăneni. Trebuia să-și promoveze oameni competenți care să conducă, nu să ne ducem după niște penali. Avem oameni în Botoșani, Suceava, mult mai buni decât Dragnea. Ea ține cu socialistul Dragnea, cu Oprișan. Care au imperii. Ăștia sunt socialiștii. Să pună la dispoziție terenul de tenis și piscina de la vila din Alexandria, unei școli generale. Și așa e bolnav, îl doare spatele și nu mai poate face sport. Ăștia sunt socialiști? Vin și ne spun nouă de sărăcie? Când văd spectacolul ăsta, efectiv mă simt jignit. (…) Ce să vorbească Doinița de Coșula despre investiții. Este paralelă. Habar nu are despre ce vorbește”, a afirmat Dumitru Chelariu.

Articolul precedentMinistrul Transporturilor promite modernizarea drumului Botoșani – Ștefănești și centura Dorohoiului VIDEO
Articolul următorPrimarul orașului Darabani a fost achitat