Deputatul Mihaela Huncă de la Partidul Pro România va sesiza săptămâna viitoare Comisia pentru drepturile omului și Comisia pentru abuzuri după ce unii cetățeni din județul Botoșani au fost amenințați.

Parlamentarul botoșănean a declarat că mai mulți membri și simpatizanți Pro România au fost amenințați de primari și directori de instituții că își vor pierde locurile de muncă.

„Foarte mulți colegi sunt supuși unor presiuni, unor amenințări, din partea șefilor mai mari sau mai mici de la deconcentrate sau de la administrație. vreau să le transmit tuturor acelor care fac astfel de presiuni că avem o Constituție și ar trebui să o respecte. Îi rog să citească articolul 1 unde se spune că legea nu este facultativă ci obligatorie. Să mai citească articolul 40 în care se stipulează că orice cetățean al acestei țări are dreptul să se afilieze oricărui partid dorește. De săptămâna viitoare îi invit la cabinetul parlamentar, pe toți cetățenii care sunt supuși unor astfel de presiuni. Toate aceste cazuri le voi prezenta atât la Comisia pentru drepturile omului cât și la comisia de abuzuri. Suntem un partid nou, un partid care ne dorim să facem o altfel de politică”, a declarat deputatul Mihaela Huncă.

Articolul precedentBugetul pentru drumuri județene și comunale a trecut fără prea mari discuții VIDEO
Articolul următorPeste 50.000 lei cheltuiți degeaba în lupta cu pesta: „Mai bine ar da cu aghiasmă” FOTO&VIDEO