Mihaela Huncă, deputat Pro România, îi pune la zid pe liderii PSD. Parlamentarul botoșănean susține că Dragnea și ceilalți din conducerea social democraților i-a păcălit pe români în ceea ce privește construcția a trei autostrăzi.

Mihaela Huncă spune că PSD a făcut un joc de imagine imediat după acțiunea organizată de suceveanul Ștefan Mandachi iar ulterior a blocat trei proiecte majore.

”Cu surle și trâmbițe, guvernul construia trei autostrăzi în urma protestului național. Visul moldovenilor pare din ce în ce mai îndepărtat. România lui Liviu Dragnea construiește autostrăzi, dar numai pe hârtie! În 15 martie, timp de 15 minute a încremenit întreaga țară. “România vrea autostrăzi” s-a auzit din pieptul a milioane de români! În cel mai demagocic mod cu putință, imediat, Senatul a adoptat proiectele legislative pentru trei noi obiective de investiţii: Autostrada Braşov-Bacău, Autostrada Nordului şi Autostrada Bucureşti-Braşov. Minunea nu a durat decât câteva zile pentru că guvernul și parlamentarii lui Liviu Dragnea au sfidat pe față milioane de români. A început, așadar, joaca cu autostrăzile: aviz negativ dat de deputații din Comisia juridică pentru Brașov – București și Brașov – Bacău. Au venit apoi explicațiile halucinante: Germania, Franţa, Italia au început să construiască autostrăzi după al Doilea Război Mondial şi construiesc şi astăzi. Noi vrem în 10 ani, în 20 de ani, în 30 de ani să avem autostrăzi pe întreg teritoriul României?, susțin cei care acum nu mai pot conduce această țară. Autostrada Moldovei, Iași Târgu-Mureș, a Unirii, așa cum propagandistic au intitulat-o reprezentanții PSD, moare în fașă!”, spune Mihael Huncă.

Articolul precedentAcțiunea de ridicare a mașinilor de pe domeniul public a fost demarată
Articolul următorCiobotariu a schimbat căpitanul. Burcă plătește pentru gafele de la Mediaș