Cei care au fost marginalizați de Dragnea și echipa lui încep să reacționeze și vor alegeri în Partidul Social Democrat.

Printre aceștia se numără și deputatul Răzvan Rotaru care nu este la prima reacție publică în care își critică șefii de partid. El a cerut demisia președintelui Organizației Municipale a PSD Botoșani.

“În primul rând am cerut demisia lui Tincu. Este președintele Organizației Municipale PSD Botoșani dar nu a fost o zi în campanie. Mi se pare normal ca acest domn să-și dea demisia. Nu avem nevoie de oameni care nu știu unde este sediul partidului, în perioada campaniei. Aștept un lider adevărat care să fie constructiv pentru binele partidului și municipiului. Cât despre doamna președinte, chiar dacă a fost aleasă recent, în urma unor presiuni făcut de la nivel central, ar trebui să se gândească foarte bine ce are de gând să facă. Nu că îi solicit eu demisia, dar ar fi bine să  se gândească. Dumneaei și-a făcut poze cu primarii PNL pe scări și a postat pe facebook. Partidul trebuie schimbat din temelii, să promovăm oameni valoroși și care nu sunt vasali și cu frica în sân”, a spus Răzvan Rotaru care a mai precizat:

“La nivel național, sunt sigur că cei care au fost în echipa lui Liviu Dragnea nu vor mai avea multe zile. Trebuie să schimbăm din temelii gândirea și construcția acestui partid. Ponta nu va reveni în PSD dar o alianță este posibilă. Am mai vorbit cu colegii din țară și se dorește un congres cât mai rapid. Să ne alegem o conducere cu care să putem ataca prezidențialele și alegerile locale”.