Un nou incendiu la o secție ATI a unui spital din Târgu Mureș. Din primele informații este vorba despre un incendiu izbucnit de la o priză. Pompierii au intervenit de urgență însă incendiu fusese stins deja de personalul medical. Pompierii militari sunt la fața locului pentru a execută o recunoaștere, a transmis ISU Mureș, potrivit realitatea.net

Este vorba despre Spitalul Medicală III. Incendiul a izbucnit într-un salon în care se aflau 6 pacienți. Doar pacientul care era în apropierea prizei a trebuit să fie mutat. Nu sunt alte probleme.

”Nu mai există nici un pericol în prezent. A fost ceva minor, a fost lichidat în cel mai scurt timp posibil de personalul medical. Pacienții vor rămâne în același salon. Nu avem informații încă de la ce a pornit”, a spus plutonierul Dan Petre Daniel, purtătorul de cuvânt al ISU Mureș.

Un incendiu violent a izbucnit în seara zilei de 14 noiembrie, la Secţia ATI a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Piatra-Neamţ unde erau internaţi, în două saloane, 17 pacienţi. După acel incendiu 10 persoane au murit iar un medic a suferit arsuri pe 40% din corp și a fost transferat de urgență în străinătate.

Articolul precedentCHA CHA LITIX! Episodul 120. Curge lapte și miere în Sănătate
Articolul următorPeste 90 de milioane de euro vor ajunge, în următoarea perioadă, în conturile fermierilor