Un minor de 15 ani a furat un autoturism și a ajuns cu el pe câmp

0
12

Poliţiştii oraşului Săveni au identificat un minor de 15 ani din comuna Ungureni care este bănuit de comiterea mai multor infracţiuni.

În noaptea de 5 spre 6 februarie, acesta a distrus luneta unui autoturism aparţinând unui tânăr de 26 de ani după care a sustras fără drept un autovehicul aparţinând unui bărbat de 42 de ani din oraşul Săveni, profitând de faptul că proprietarul îl lăsase neasigurat şi cu cheile în contact.

Ultrior, tânărul a condus vehiculul respectiv pe drumul naţional DN 29, însă la un moment dat a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, părăsind partea carosabilă şi ajungând pe un teren viran, ulterior părăsind locul faptei.

În urma activităţilor investigative efectuate de poliţişti, minorul a fost identificat, pe numele său fiind efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de distrugere, tentativă la furt calificat, furt în scop de folosinţă şi conducere fără permis, pentru documentarea întregii activităţi infracţionale şi luarea măsurilor legale, conform prevederilor Codului de Procedură Penală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.