Un georgian beat a ajuns din greșeală în România și a fost prins de polițiștii de frontieră

0
63

Ieri, în jurul orei 00.40, polițiștii de frontieră din cadrul SPF Darabani au observat, cu ajutorul sistemului de termoviziune, o persoană care a trecut frontiera de stat din Ucraina în României.

În scurt timp, poliţiştii de frontieră s-au deplasat în zonă, au reținut persoana în cauză şi au condus-o la sediul sectorului în vederea stabilirii identităţii şi continuării cercetărilor.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii de frontieră au constatat că bărbatul este cetăţeanul georgian S.R., în vârstă de 35 de ani, care se afla în stare de ebrietate. Totodată, s-a mai stabilit faptul că persoana are interdicţie de a intra în Spaţiul Schengen.

La cercetări, cetăţeanul georgian a declarat faptul că pe fondul stării de ebrietate a trecut ilegal frontiera de stat în România, el locuind în Ucraina împreună cu familia.

Polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, persoana urmând a fi predată autorităţilor ucrainene, în vederea continuării cercetărilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.