Gheorghe Sorescu, fostul vicepreședinte al Consiliului Județean Botoșani, este nemulțumit de starea drumurilor. El susține că nu își poate vizita soacra deoarece șefii județului nu și-au făcut treaba.

Problema este că drumurile județene erau la fel de proaste și în perioada în care Sorescu era la conducerea județului Botoșani.

„Nu mă mai duc la soacră-mea. Ea o să spună că nu vreau să o văd. E la limita de județ, în Andrieșeni, și îmi rup mașina. Ultima dată m-am dus prin Ștefănești dar nici pe acolo nu am avut mare succes. Vine sezonul rece, nu s-a întâmplat nimic. Rămânem cu aceleași drumuri proaste, inclusiv cel de la Prăjeni”, a afirmat Sorescu.

„Parcă suntem în evul mediu. Dacă ajungem să punem scânduri pe drumuri… Prin anii 1800, anumite străzi se pavau cu scânduri. Dacă asta este prosperitatea pe care o propune PSD-ul, atunci chiar nu mai avem de discutat. Drumurile cedează. Drumuri făcute în luna august, cedează. Vorbim de DJ 293 Dumeni – Havârna care a și cedat. Chiar și drumurile naționale… Am fost la sfârșitul săptămânii trecute spre Pașcani și am trecut pe drumul de la Tudora. S-au făcut niște frezări în asfalt dar au rămas gropile. Mă întreb de ce întâmplă acum. Nu mai vorbesc de drumul strategic”, a mai spus Gheorghe Sorescu.

Articolul precedentFC Botoșani – Zimbrul C. 4-1. L. Ciobotariu: „A fost un antrenament reușit”
Articolul următorLicitații repetate de patru-cinci ori deoarece nu se prezintă nimeni: Firmele au pierdut o groază de angajați