Caz incredibil în comuna Ungureni din județul Botoșani. Un copil în vârstă de 6 ani și tată lui, în vârstă de 33 de ani, au fost loviți cu toporul în cap. Starea lor era gravă și medicii au decis să-i trimită la Iași.

Un bărbat în vârstă de 33 de ani și fiul său în vârstă de 6 ani au fost loviți cu toporul în cap, în această seară. Agresiunea s-a produs în această seară, în comuna Ungureni din județul Botoșani.

Imediat după incident, rudele celor doi au sunat la 112 pentru a solicita intervenția cadrelor medicale.

O ambulanță din cadrul SJA Botoșani și o autospecială SMURD s-au deplasat la Ungureni unde au preluat un bărbat cu traumatism cranio-cerebral acut deschis și plăgi multiple tăiate cu toporul. La fața locului cadrele medicale au găsit și un copil de 6 ani care de asemenea prezenta mai multe plăgi tăiate cu toporul și care a fost preluat de echipajul SMURD. Copilul avea traumatism cranio cerebral produs în urma unor lovituri de topor. Starea lui de sănătate era stabilă și a fost transportat la Secția de Pediatrie a Spitalului Județean Botoșani. Ulterior, atât copilul cât și tatăl acestuia au fost trimiși la Spitalul de Neurochirurgie Iași.

Mai multe echipaje de poliție îl caută acum pe autorul agresiunii. Cel mai probabil, acesta va fi cercetat pentru tentativă de omor.

Articolul precedentA început amenajarea patinoarului de la sala polivalenta
Articolul următorBotoșăneni trimiși în judecată pentru tentativă de omor, la mai bine de doi ani de la comiterea infracțiunii