Pe fondul consumului de alcool, un bărbat din Botoşani a fost bătut de un localnic. Botoşăneanul a fost transportat la spital.

În weekend, o femeie a apelat 112 sesizând că pe strada Ștezii din Rășinari se află căzut pe stradă un bărbat care prezintă urme de violență la nivelul capului.
La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Şelimbăr, care în urma verificărilor efectuate au stabilit că bărbatul bătut, în vârstă de 52 de ani, din Botoșani, a fost lovit cu un corp contondent de către un bărbat de 50 de ani, din Rășinari.

Localnicul de 50 de ani le-a declarat polițiștilor că între ei a avut loc o discuție în contradictoriu, pe fondul consumului de alcool, agresându-l pe bărbatul de 52 de ani.

„Echipajul de la Ambulanţa Sibiu prezent la locul incidentului a transportat victima, conștientă, la spital. În urma probatoriului administrat, la data de 20 iunie, procurorul care supraveghează urmărirea penală din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale împotriva bărbatului din Rășinari pentru săvârșirea infracțiunii de infracțiunii de lovire sau alte violențe, precum și măsura preventivă a controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile”, a spus Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Sursa: Realitatea de Botosani

Articolul precedentSprijin de 15 milioane de lei pentru cultivatorii de cartofi
Articolul următorBalacaureat 2022 – Astăzi are loc proba la alegere a profilului și specializării