Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani au dispus trimiterea în judecată în stare de libertate a unui bărbat din comuna Santa Mare, care și-ar fi înjunghiat fratele, în urmă cu mai bine de patru ani.

Acuzat de comiterea infracțiunii de „violenţă în familie sub forma tentativei de omor”, Iancu Anghel, în vârstă de 42 de ani, urmează să răspundă în fața judecătorilor, pentru fapta comisă.

„S-a reţinut că, în ziua de 28 octombrie 2018, în jurul orei 3, în timp ce se aflau la domiciliul comun din comuna Santa Mare, pe fondul consumului de alcool şi al unui conflict spontan, inculpatul i-a aplicat fratelui său, A.A., o lovitură de cuţit în zona toracică stângă, cauzându-i leziuni pentru vindecarea cărora a necesitat 25-30 de zile de îngrijiri medicale şi care i-au pus în primejdie viaţa”, au arătat procurorii.

Sursa: Realitatea de Botosani

Articolul precedentI s-a făcut dor de soție și s-a apropiat de aceasta deși avea ordin de protecție emis împotriva sa
Articolul următorCristian Rizea, dezvăluiri explozive despre ACOPERIȚII din presă! Sorin Oancea, parte din serviciul operativ al SIE – Laboratoarele în care au fost făcute alegerile prezidențiale!