La data de 22 decembrie 2020, polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 35 de ani, din municipiul Botoșani cercetat sub aspectul comiterii a patru infracțiuni de înșelăciune.

În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că în perioada 14 octombrie -06 noiembrie 2020, a indus în eroare persoanele vătămate prezentându-le ca reală împrejurarea neadevărată că este dispus și are posibilitatea de ale închiria ca proprietar, spre folosință, un imobil din municipiul Botoșani și a încheiat contracte sub semnătură privată cu acestea. 

În acest context a pretins și a primit în total 3400 de lei, după care nu a mai realizat niciun demers  în scopul de a asigura vreuneia dintre persoanele vătămate accesul în bunul imobil închiriat ori folosința acestuia și nici nu a mai restituit sumele de bani primite. 

Bărbatul se afla sub măsura controlului judiciar pentru săvârșirea altor nouă infracțiuni de înșelăciune comise prin același mod de operare.  

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii în concurs a patru infracțiuni de înșelăciune, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Botoșani.

Sursa: Realitatea de Botosani

Articolul precedentSuflet de pompier în zâmbetul copiilor bolnavi de pe secția chirurgie
Articolul următorAu început AUDIERILE miniștrilor din Guvernul Cîțu: Miniștrii avizați POZITIV. Ce își propun cei care au ajuns în fața comisiilor de specialitate