Un atlet botoșănean va face parte din echipa Adidas și va alerga între Los Angeles și Las Vegas

0
58

Botoșăneanul Alex Corneschi este singurul român care va face parte din echipa Adidas Runners care va participa la finalul lunii martie la «The Speed Project». El va alerga în cursa de 550 de kilometri între Los Angeles și Las Vegas.

Alex Corneschi (26 ani) a început atletismul la LPS Botoșani fiind unul dintre cei mai buni din generația lui. S-a clasat pe podium la majoritatea competițiilor de pe plan național și a făcut parte din echipa României la competițiile internaționale. Acum se pregătește să alerge în SUA. 

„În această perioadă mă pregătesc pentru «The Speed Project», care va avea loc la finalul lunii martie, în SUA. Voi face parte din echipa Adidas Runners de 6 alergători care va parcurge, în total, 550 de kilometri, iar traseul este din Los Angeles până în Las Vegas. Eu sunt singurul român care participă și mă bucur de această oportunitate alături de alți cinci colegi din alte țări.

Sunt foarte entuziasmat și aștept cu nerăbdare atât întâlnirea de la Berlin, din februarie, unde am să îi cunosc pe colegii mei, cât și plecarea mea din martie în America, tot prima dată pentru mine”, a declarat Alex Corneschi pentru GSP.RO.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.