Piscina acoperită din cadrul Parcului de Agrement Cornișa ar putea fi deschisă la finalul săptămânii viitoare. Reprezentanții DSPSA spun că mai au de pus la punct mici detalii. 

După patinoarul acoperit și terenurile de minifotbal, un alt obiectiv din Parcul de Agrement Cornișa va fi deschis. Este vorba de piscina acoperită.

„Suntem pe ultima sută de metri. Așteptăm cu nerăbdare să deschidem. Sperăm într-o săptămână, cel mult două. Au mai fost mici retușuri tehnice pe care constructorul ne ajută să le rezolvăm. Îi asigur pe botoșăneni că facem tot posibilul pentru punerea în funcțiune a piscinei interioare. Vor fi funcționale inclusiv saunele, cele două tobogane interioare, bazin contra curent, jacuzzi. Poate vom mai fi mici probleme pe care le vom descoperi pe parcurs dar important este să începem activitatea. Lucrurile s-au făcut în ani, cu o anumită tehnologie. Ne vom adapta din mers și vom perfecționa tot ce se întâmplă aici”, a spus Eugen Țurcanu care a mai precizat că programul de funcționare a piscinei interioare va fi zilnic de la 10.00 la 22.00.

Piscina în aer liber va fi funcțională în vară

Chiar dacă au fost multe probleme și au trebuit refăcute unele lucrări, piscina exterioară va fi funcțională în vara viitoare. Reprezentanții DSPSA vor ca în a doua parte a lunii mai să deschidă această piscină.

„Eu sper ca la începutul sezonului să avem și piscina exterioară funcțională. Eu mi-aș dori să o putem deschide în luna mai. După ce vom finaliza cu piscina interioară ne vom ocupa de piscina exterioară”, a precizat Eugen Țurcanu.

https://youtu.be/HIoTOQMm3Iw

Articolul precedent16 cazuri de gripă și peste 1600 de viroze respiratorii în județul Botoșani
Articolul următorPeste 100 de acte ale primăriilor declarate nelegale de Prefectură