Trei zile de spectacole la Cornișa: „Asta înseamnă alocarea de bani din bugetul local”

0
102

Ultimele obiective din parcul de agrement Cornișa se vor deschide în luna mai. Este vorba de piscinele exterioare, toboganele, lacul, râul de rafting, amfiteatrul și spațiul de joacă.

Tot atunci, cei care administrează acest parc de agrement vor să organizeze o deschidere oficială. Să fie un eveniment de trei zile cu multe spectacole și acțiuni culturale. Pentru a reuși, au nevoie de un buget consistent. O parte din bani vor veni din bugetul local iar restul din sponsorizări.

„Ne-am gândit și am propus domnului primar, sper să avem și girul Consiliului Local, să facem o manifestare după Paște. În luna mai să facem o sărbătoare mare. Să punem în funcțiune piscina exterioară, toboganele, la heleșteu și râul de rafting. Să fie deschis tot complexul. Ar fi momentul să facem o deschidere fastuoasă, cu concerte pentru a ne promova acest obiectiv. Asta înseamnă alocarea de bani din bugetul local. Am început demersurile către diverse companii private de a ne sponsoriza. Cu firme mari, multinaționale, companii locale”, a spus Eugen Țurcanu, director DSPSA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.