Trei șoferi amendați cu 16.000 de lei de polițiștii botoșăneni

0
14

Poliţiştii botoşăneni au depistat ieri trei persoane care transportau material lemnos, fără a avea documente legale.

Pe strada Săvenilor din municipiul Botoşani au depistat o autoutilitară condusă de un bărbat de 38 de ani din judeţul Mureş, care transporta cantitatea de 1,24 metri cubi de cherestea, având avizul de însoţire al mărfii expirat.

Totodată, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Copălău au oprit pe un drum sătesc din localitatea Cerbu o autoutilitară condusă de un tânăr de 20 de ani din judeţul Suceava.  Cu ocazia controlului documentelor s-a constatat că acesta transporta o cantitate mai mare de lemne decât cea înscrisă în avizul de însoţire secundar.

De asemenea, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Gorbăneşti aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu au depistat pe raza de competenţă un bărbat de 27 de ani din judeţul Suceava care transporta cu o autoutilitară cantitatea de 1,41 metri cubi de material lemnos, fără a avea documente justificative.

Toate cele trei persoane au fost sancţionate contravenţional conform Legii 171/2010, valoarea totală a amenzilor fiind de 16.000 de lei, iar materialul lemnos în cauză a fost confiscat de poliţişti şi predat în custodie reprezentanţilor Ocolului Silvic Botoşani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.